10 уникални идеи за корпоративен подарък

Корпоративен подарък от рекламна агенция N1adv

Всеки бизнес разчита на рекламни артикули, с които да извършва част от промоционалните си активности, свързани с развитието на брандовата си идентичност.

Компаниите внимателно следят и анализират тенденциите в сувенирната реклама, защото искат да са адаптивни и иновативни, за да изпреварят конкурентите си в това отношение.

Брандирането на рекламните материали е подход, който допълнително спомага за по-лесното разпознаване на вашата фирма, но преди да се стигне до процеса по брандиране, то трябва да изберете правилен корпоративен подарък, който да предаде вашето послание или слогана на компания.

Корпоративен подарък – как да изберем подходящия?

При избора на корпоративни подаръци е важно да съобразим множество фактори, които ще предопределят избора ни към избирането на оптимален вариант, който да отговаря на ресурсите и целите ни.

Споделяме списък с няколко въпроса, на които е необходимо да си отговорите:

  • За кого ще е подаръка?
  • Какъв е повода да направим такава изненада?
  • Какъв бюджет имаме за осигуряването на тази рекламна активност?
  • Какъв е срока на изпълнение?
  • Подаръка може ли да се асоциира с нашия бранд?
  • Къде да направим поръчката и на кого да се доверим?
  • Какъв ефект искаме да постигнем със съответния подарък?

 

Отговаряйки си на всички тези въпроси, то най-вероятно сами ще стигнете до правилния отговор. От значение е да се съобрази дали трябва да се подарят корпоративни подаръци за служители или корпоративни подаръци за клиенти. Също така даден изненадата може да бъде предназначена и за дългогодишен партньор на дадена фирма.

Изхождайки от отговорите на тези основни въпроси, може да се направи и оценка на броя корпоративни подаръци, които би следвало да бъде осигурен, както и да се планира последващата последователност от действия, свързани с логистиката, брандиране и поръчката.

10 идеи за корпоративни подаръци

В следващите редове изброяваме идеи за бизнес подаръци, които са все по-актуален вариант, до който прибягват много компании през последните години.

Всички предложения можете да откриете и в продуктовите каталози на Номер Едно АДВ, а по-надолу можете да прочетете какви са техните функции и как могат да помогнат за успеха на бранда ви?

Безжични тонколони

Безжичните колони са чудесен вариант, който използват много компании, тъй като това е технологично решение, което позволява гъвкавост и удобство, а логото на бранда ви ще бъде представено по видим за околните начин. Безжичните колонки са използвани по време на спорт, разходки в планината и още много други активности , поради което това е корпоративен подарък, който би зарадвал широк кръг от служители в дадена компания.

Луксозен смарт часовник

Смарт часовниците са модерния вариант, в който имаме телефон и лаптоп едновременно на ръката. Те са иновативни и високотехнологична опция, която се харесва и използва масово от „високите етажи“ на корпоративните структури. С такива луксозни корпоративни подаръци може да изненадате приятно борда на директорите си.

смарт часовник

Преносима батерия

Ако искате да помогнете на своите служители с универсален подарък, който да им е полезен, то може да им подарите преносими батерии. Брандирането им е лесно, а визуализирането на батерията дава тежест на бранда, чието лого е показано върху нея.

преносима батерия за зареждане

Луксозен химикал

Луксозния химикал винаги е подходящ подарък за бизнесмен. Може да гравирате името му, както и това на бранда, с което да създадете усещане за уникалност. Повод за такъв подарък може да е предстоящото подписване на партньорска сделка.

Безжично зарядно

Както преносимата батерия, така и безжичното зарядно могат да бъдат определени като хардуерни компоненти, които ни помагат в борбата с удължаването на работното време на нашите устройства. Служителите, които са по-активни в използването на телефона си, с най-голямо удоволствие биха приели такъв подарък.

USB флаш памет

Въпреки, че отдавна се подарява USB флаш памет, то с времето започна да се търси промяна във формата на самото устройство, като по този начин се постига сериозен рекламен ефект. За пример можем да посочим автомобилни брандове, които подаряват флашки с формата на кола, върху която присъства логото на съответната компания. Доста хитро, нали?

Touchscreen ръкавици

Времената, в които живеем, ни предразполагат към все по-честото използване на мобилни устройства. Дори и през зимата, когато времето е лошо, потребителите не оставят толкова лесно своите навици. Поради тази причина, считаме, че е добра идея да подарите touchscreen ръкавици, с които студа се елиминира като проблем.

ръкавици за тъчскрийн

Стойка за смартфон

Това е класическо решение, което спомага за фиксирането на телефона, било то в дома, офиса или най-често в колата.

Раница за лаптоп

Раниците за лаптоп са задължително средство за служителите, които работят в IT компании или офиси, където предпочитат да използват личните си лаптопи. Предполагаме, че работещите там, винаги биха се зарадвали да получат подобен тип корпоративни подаръци за служители.

Безжични слушалки

Подобно на безжичните тонколони, този тип слушалки също е изключително актуален, поради компактността си. Безжичните слушалки са удобни и масово използвани от хората, които спортуват или използват градския транспорт. Ако брандирате безжичните слушалки, то логото на компанията ви ще бъде лесно забележимо.

Безжични слушалки

Преди да изберете корпоративни подаръци или подаръци за клиенти, препоръчваме да разгледате богатия каталог на N1adv, които са рекламна агенция, която е лидер в дистрибутирането на рекламни материали, сувенири на едро и всякакъв тип луксозни подаръци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *