10 причини да изберем рафтинг

рафтинг

Чували сте за рафтинг, но се колебаете дали подобно изживяване е за вас? Това е спорт, който набира голяма популярност в наши дни и привлича множество последователи към редиците си. Следващите редове са точно за тези от вас, които все още се чудят струва ли си да пробват. Обобщаваме топ 10 причини да изберете спускане с рафтинг точно сега.

Възрастта е без значение

Спускането в бурните води на пълноводната Струма са идеални за всеки любител на приключенията – от най-малките до най-големите. Това е изживяване, което определено си заслужава – можете да се уверите сами.

Освободете стреса

Рафтинг спускания освобождават стреса и са “причинители” на редица приятни емоции, които ще ви въздействат дълго след изживяването. Всеки има нужда да разпусне – как ще го направите избирате вие.

Рафтинг – Струма е най-техническото място на Балканите

Струма предлага отлични условия за любителите на водните спортове от този тип. Тук има от всичко по много – спокойни и приятни трасета или екстремни райони, в които трябва да овладеете силата на водата.

Запознайте се с нови хора

Груповото спускане ще ви срещне с много нови хора, които също като вас обичат планината, водата и спиращите дъха гледки около Струма. Адреналинът и динамиката всъщност могат и да сприятеляват.

рафтинг струма

Предизвикайте себе си

Почувствайте се живи и вижте на какво сте способни. Рафтинг спусканията са чудесен начин да изпитате себе си и да тествате собсвените си възможности. И ако все още се чудите дали рафтингът по Струма е най-правилният начин – уверяваме ви, че е така.

Без умения за плуване

За да се насладите на това уникално приключение дори не е нужно да умеете да плувате. Ако липсата на умения за плуване са ви спирали досега, то вече можете да бъдете спокойни – те не са ви необходими.

Рафтинг България с вкусни гозби в кресненските ханчета

Рафтингът изисква здраво гребане, а нищо не може да възстанови силите ви така, както вкусните домашно приготвени български гозби. Кресненските ханчета предлагат богато разнообразие от вкусни ястия. В комбинация с красотата на околната природа ще се насладите на обяд, за който винаги сте мечтали.

Безопасността е гарантирана

Спусканията се организират от обучени гидове, а всички, участващи в тях, са с обезопасителни жилетки и екипировка. Дори и да се случи да паднете в реката, което е малко вероятно, предвид опитността на инструктора, безопасността ви ще бъде гарантирана.

Рафтинг по Струма – комуникативна локация

Локацията на река Струма е отлична и всеки, който би желал да се впусне в приключението рафтинг по Струма, е добре дошъл. Пътя от София до мястото, където се провеждат спусканията при реката, е около час и тридесет минути, а от Банско – не повече от един астрономически час.

Рафтинг – атрактивен подарък за авантюристите

И на последно, но не по важност място, си струва да споменем, че рафтинг спускането днес е отличен начин да подарите преживяване на някой, който истински се вълнува от подобен тип спорт. Днес се предлагат красиви подаръчни ваучери, от които бихте могли да се възползвате. Този подарък е идеален за мъже, жени и семейства, независимо от възрастта им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *