Топ 10 неща, които са по-добри от секса

1. Шоколад

Според британско проучване, всяка трета жена мисли по-често за шоколад, отколкото за секс. Защо ли? Може би защото шоколадът не може да я огорчи по никакъв начин.

shokolad

2. Хубава книга

BookПриятното четиво винаги е много по-добър избор от лошия секс. Ако нямате желание за срещи и не изпитвате особена тръпка към човека, с когото се виждате напоследък, в никакъв случай не предприемайте излизане навън и секс-вечер, само защото това се очаква от вас. Петък вечер може да бъде повече от прекрасна, ако се потопите в един друг свят – света на хубавата литература и поне за една вечер забравите за себе си и околните.

3. Сладолед

Винаги можеш да го имаш и всички го искат.

4. Спорт

Искате да изразходите енергията си? Нямате партньор за секс? Спортът е по-добър от секса в тази ситуация. Това е чудесна възможност да оползотворите свободното си време в дейност, която ще ви донесе тонус, положителни емоции и самочувствие. Наред с това, вие ще се радвате на хармонична фигура, повече социални контакти, по-спокоен сън и подредени мисли.

5. Творческа дейност

Вдъхновението ни връхлита ненадейно, кара ни да оставим всичко, с което се занимаваме и да му се посветим. Изпитваме странното чувство, че ако не използваме момента, в който музата ни е навестила, ще пропуснем нещо много важно. Да, вдъхновението и творчеството могат да бъдат по-добри от секса, а плодовете на този труд да ни направят известни.

6. Пазаруване

Често се оказва, че посещението на мола носи повече положителни емоции от секса, особено ако попаднете на разпродажба

7. Танци

В танците има доста еротика и скрит сексуален подтекст, може би затова съществува твърдение,че начина по който танцувате разкрива какви сте в леглото.

Dancing

8. Експериментирай

Да се опита нещо ново – това винаги си заслужава.

9. Гушкане

Просто гушкане – жените знаят защо.

10. Разкрасителни процедури

Ако една жена не се чувства особено привлекателна и изпитва непреодолимо желание за нова прическа или ефектен маникюр, тя би предпочела идеята да се разкраси, пред това да прави секс. Да, дългите процедури в козметичните и фризьорски салони могат да бъдат доста досадни за мъжката половина на човечеството, но за голяма част от жените те са най-добрия начин да се настроят и подготвят както физически, така и психически за… страстен и незабравим секс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *