10 факта за бързите кредити

10 факта за бързите кредити

Все по-често виждате реклами за бързи кредити онлайн, нали? Най-вероятно повечето пъти повдигате съмнително вежди, защото сте свикнали да сте недоверчиви към нещата, които някой упорито ви предлага, както и към онези, които все още не сте пробвали. За да се сте наясно какво всъщност представляват бързите кредити, ви предлагаме да прочетете нашите 10 факта за бързите кредити. Така, когато прецените, че се нуждаете от бързи пари, ще сте по-подготвени.

Бързите кредити са наистина бързи.

Бързите кредити неслучайно са наречени така. За разлика от заемането на пари от банка, където кандидатстването, разглеждането на документи и реалното усвояване на сумата отнемат от няколко седмици до повече от месец, в този случай не е така. Повечето фирми за бързи кредити предлагат експресно разглеждане на кандидатурата, което отнема до 30 минути. Стандартните услуги отнемат до 10 работни дни.

Кандидатствате само с лична карта.

Не са ви необходими куп документи, когато кандидатстване за бърз кредит, независимо дали става дума за онлайн кредит, или за такъв от физически обект. Предоставяте единствено името, телефона си, адрес за връзка, справка за доход и документ за самоличност.

Може да кандидатствате онлайн.

Лесно, просто и бързо – независимо къде се намирате, независимо дали изпращате заявката си от мобилно устройство, или компютър. Още в началната страница на сайтовете ви очаква кратка форма, която изисква от вас попълване на няколко ясни полета с базова информация, след което до 30 минути ще знаете дали сте одобрени.

Можете да получите вашите бързи пари в брой и по банка.

Гъвкавостта и предимствата на бързите кредити не свършват дотук. След като сте одобрени, можете да получите вашите пари в брой от офиса на фирмата за бързи кредити, изцяло онлайн на посочена от вас банкова сметка или на кредитна каса на Изи Пей.

Трябва да имате навършени 21 години.

Проверете предварително каква е минималната възраст за кандидатстване за бърз кредит пред фирмата, която сте избрали. Обикновено трябва да имате навършени 21 години.

Вие сами определяте размера и вида на вноските си.

Още при подаване на заявление за бърз кредит уточнявате какъв бихте искали да е размерът на вноската, както и на дали да е на месечна, или на двуседмична база. След консултация със специалист от фирмата, пред която кандидатствате, се избира най-практичния и адекватен за вас вариант.

Бързите кредити не са заробващи.

Много хора смятат, че изтеглят ли бърз кредит, то непременно попадат във водовъртежа от заеми и постоянното им изплащане. Истината е, че всичко зависи изцяло от вас и от личната ви финансова култура.

Клиентите на бързите кредити се увеличават всяка година.

Все повече и повече хора прибягват до услугите на фирми за бързи кредити, най-често, защото им трябват бързи пари в последния момент, изникнал е непредвиден разход или предстоят празници. Този тип фирми отчита ежегоден ръст.

Условията за бързи кредити са ясни и прозрачни.

Отдавна отмина времето на мита, че договорите за бързите кредити са съмнителни и неясни. Днес адекватните фирми залагат на честност, яснота и прозрачност, защото именно това е пътят към създаване и задържане на лоялни и доволни клиенти. В уеб сайтовете на компаниите за бързи кредити може да видите примерни договори и да прочетете преддоговорната информация.

Бързите пари улесняват живота.

Няма какво да се лъжем, често се случва човек да опре до период от месеца или годината, в който се нуждае от бързи пари. А с тях идва не само финансовата независимост, но и спокойствието и комфорта.

Убедени сме, че докато четохте тези факти за бързите кредити, ви хрумнаха поне няколко идеи как и къде да намерите приложение на малко бързи пари. Прави ли сме?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *